Karate i Västertorpshallen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Karate i Västertorpshallen

 1. Anders Sköthagen skriver:

  Hej Anders Sköthagen här. Jag är nog den sista överlevande av oss som visas på filmen.

  • foppaforsberg skriver:

   Kul! Dags för en comeback? /Daniel

   • Anders Sköthagen skriver:

    Nja, jag bodde i Midsommarkransen och började i klubben 1964. Flyttade med till Västertorp, Var sen med Björn Grunstein i Haninge ett tag, sen i Andes Rydelius klubb till 1988. Som aktiv tränare hela tiden. Jag var på deras begravningar. Leffe Söderberg vet jag inte hur det gått för? Arne Bergvik är bakom min högra axel på en stor gruppbild som ni har bland era bilder. Nån omstart blir det nog inte kanske att jag hälsar på er om jag är i stan nån gång
    Mvh
    Anders S

   • Anders Sköthagen skriver:

    Ps jag är fyra från vänster bredvid Leffe Ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s