Årsmöte 2021

Hej alla

Året börjar närma sig sitt slut och det betyder att vi i styrelsen nu förbereder årsmötet som kommer att ske i början av 2021 (innan 28 februari). Vi har haft ett konstigt år och detta ser ut att fortsätta, därför vet vi idag inte hur formerna för årsmötet kommer att bli. Vi kommer skicka ut information om årsmötet så fort vi bestämt hur det ska gå till.

Det som är viktigt är dock att detta är medlemmarnas tillfälle att komma in med förslag på hur och vad föreningen bör göra under 2021. Dessa förslag (kallas motioner) skulle egentligen enligt vår stadgar redan skickats till styrelsen. Vi bedömer dock att vi kommer hinna hantera motioner som kommer in senare och har bestämt att förlänga motionstiden till den 8e januari.

Vi hoppas att ni tar tillfället i akt och skickar in era förslag.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Det här inlägget postades i Stockholms Karateklubb. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s